Handbaliştii de la CSM Oradea susţin sâmbătă seara ultimul joc din turul campionatului Ligii Zimbrilor. 

În cadrul etapei a 13-a, elevii antrenorului Cosmin Liberţ primesc pe teren propriu replica formaţiei CS Minaur Baia Mare, într-un meci programat la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 18.

Aflată pe ultimul loc, CSM Oradea va avea o misiune foarte dificilă de această dată, întrucât va primi vizita unei formaţii de pe podium, Minaur Baia Mare ocupând locul III, după 13 etape, cu 27 de puncte, cucerite în cele 9 victorii pe care le-a repurtat până acum.

De altfel, maramureşenii reprezintă o formaţie de top, cu tradiţie în handbalul românesc. 

Totuşi, băimărenii vin la Oradea după ce au înregistrat un eşec în runda anterioară, chiar pe teren propriu, scor 28-29, în faţa Stelei.

Și bihorenii vin după un alt eșec pe care l-au suferit la Suceava, în faţa echipei locale CSU. A fost 31-23 pentru suceveni, chiar dacă, a spus-o chiar antrenorul Cosmin Liberţ, „Suceava chiar era o echipă de bătut”, dar Oradea „a ratat incredibil de mult din poziţie de singur cu portarul”.

Rămâne de văzut dacă jucătorii formaţiei orădene îşi vor regla tirul şi vor fi mai eficienţi de această dată.

Etapa a 13-a, ultima a turului de campionat din Liga Zimbrilor, a debutat vineri, când la Timişoara, formaţia locală SCM Politehnica a remizat cu scorul de 35-35 în disputa cu CSM Bacău. Celelalte partide sunt programate sâmbătă, duminică şi luni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!