Handbaliștii de la CSM Oradea vor disputa luni o partidă de gală, întrucât, la Arena „Antonio Alexe”, vor primi replica unei echipe de primă ligă. Este vorba despre formația CSM Bacău.

Meciul, care va debuta de la ora 17:30, va conta pentru primul tur sau faza șaisprezecimilor de finală din Cupa României.

Încurajați de începutul bun de campionat din Divizia A, elevii antrenorului George Tăutu pornesc încrezători și cu ambiție în acest joc, deși sunt conștienți că îi așteaptă o dispută foarte dificilă, având în vedere diferența de valoare dintre prima și cea de-a doua ligă a țării.

Reamintim că după patru runde în noua ediție a Diviziei A, bihorenii au punctaj maxim și sunt liderii autoritari ai Seriei D, după ce s-au impus în toate cele patru partide susținute.

De partea cealaltă, formația CSM Bacău este angrenată în prima divizie, numită Liga Zimbrilor, unde a reușit să promoveze la capătul sezonului anterior, după ce a câștigat seria din care a făcut parte.

În prezent, băcăuanii se situează pe locul al 12-lea din totalul celor 14 poziții din primul eșalon, având o victorie și cinci înfrângeri. De menționat că jocul de luni, de la ora 17:30, este eliminatoriu, iar dacă după cele 60 de minute regulamentare de joc, se va consemna rezultat de egalitate, departajarea va fi dată de loviturile de la 7 metri.

Conducerea clubului orădean, staff-ul tehnic, dar și jucătorii CSM-ului așteaptă cât mai multă lume la sală, pentru a beneficia de suportul publicului, în speranța obținerii unui rezultat pozitiv. Intrarea spectatorilor va fi liberă.