După victoria clară de la Cluj Napoca, echipa orădeană de handbal masculin CSM îşi continuă parcursul din campionatul Diviziei A, duminică, atunci când, pe teren propriu, va susţine următorul meci. În cadrul etapei a XIX-a din Seria B, formaţia pregătită de antrenorul Sebastian Tudor va primi replica echipei HC Sibiu.

De precizat faptul că CSM-ul orădean are o serie activă de trei victorii consecutive şi a triumfat în şapte din ultimele opt partide oficiale susţinute. Singurul eşec s-a consemnat în compania liderului seriei, CSM Făgăraş. Actualmente, CSM Oradea se situează pe locul al IV-lea, având 9 victorii, un rezultat de egalitate şi 5 înfrângeri la general şi se mândreşte cu a doua ofensivă din serie, cu exact 500 de goluri marcate.

De partea cealaltă, HC Sibiu ocupă locul al VIII-lea, cu un bilanţ general de 7 victorii, un rezultat de egalitate şi 8 înfrângeri. Sibienii se vor prezenta la Oradea după victoria la limită, repurtată asupra Universităţii Craiova, cu scorul de 33-32.

Cele două combatante au remizat în confruntarea directă din tur, desfăşurată la Sibiu, unde rezultatul final a fost 33-33.

La Oradea, acum, în meciul programat a se desfăşura duminică, de la ora 15, în Arena Antonio Alexe, favorită certă este echipa bihoreană, care urmăreşte să ajungă pe podium. Intrarea în sală pentru publicul spectator va fi, ca de obicei, liberă. În pauză, gazdele vor pregăti însă din nou surprize pentru spectatori.


Etapa a XIX-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin (duminică):

Ora 11:00 CSM Satu Mare – CH CSU Politehnica II Timişoara

Ora 12:00 Universitatea Craiova – CNE Sighişoara

Ora 12:00 CSU CNOT Braşov – HCM Sighişoara

Ora 15:00 CSM Oradea – HC Sibiu

Ora 17:00 ACS Muhlbach Sebeş – Academia Minaur Baia Mare

CSM Făgăraş şi Universitatea Cluj stau.