După două jocuri foarte bune, care au adus şi primele rezultate pozitive pentru handbaliştii de la CSM Oradea, elevii antrenorului Cosmin Liberţ se află acum în faţa unui nou meci dificil. Duminică, de la ora 18, handbaliştii echipei bihorene vor primi replica bucureştenilor de la Steaua, într-o partidă programată la Arena Antonio Alexe.

Se anunţă un joc interesant, atractiv, cu orădenii având un moral bun după victoria din duelul cu CSM Odorheiu Secuiesc şi după egalul de la Focşani, dar şi cu Steaua, echipă de tradiţie din handbalul masculin românesc, care în prezent ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu 43 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Meciul, care contează pentru etapa a 24-a a primei ligi handbalistice a ţării, va fi arbitrat de cuplul C. Murariu – M. Tabacariu din judeţul Neamţ.

Va fi penultimul joc din acest sezon pe teren propriu pentru handbaliştii de la CSM Oradea, care vor mai avea doar o dispută acasă, pe 19 aprilie, cu CSU din Suceava, pentru ca în ultima etapă a Ligii Zimbrilor să evolueze în deplasare, pe 6 mai, cu Minaur Baia Mare.

În prezent, trupa bihoreană ocupă locul 13 în Liga Zimbrilor, cu 4 puncte, la egalitate cu CSM Odorhei, de pe ultimul loc.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!