Handbaliştii de la la CSM Oradea şi-au continuat duminică cu succes parcursul din noua ediţie de campionat. În cadrul etapei a II-a a Diviziei A, Seria B, elevii antrenorului Sebastian Tudor au evoluat în deplasare, pe terenul formaţiei locale ADEP, pe care au întrecut-o cu scorul de 31-24, după ce şi la pauză conduceau cu 16-9.

Orădenii şi-au dominat clar adversarul, nepunându-se în acest joc decât problema scorului, iar după ce în prima repriză s-au desprins la şapte goluri, în partea a doua, tehnicienii Sebastian Tudor şi George Tăutu au rulat întreg lotul de jucători, inclusiv pe tânărul Codrin Zamfir, un handbalist de doar 16 ani, care a fost cooptat în lot în această vară, de la Alpha Oradea. Acesta a evoluat la debutul său oficial pentru CSM, 14 minute.

Un alt lucru demn de remarcat în acest joc este faptul că şi portarul George Duma şi-a trecut o dată numele pe lista marcatorilor.

Principalul marcator al CSM-ului a fost Alexandru Pop, cu 7 goluri. L-au urmat Bogdan Munteanu şi Devid Munea, cu câte 5 goluri, Cosmin Liberţ, cu 4, Petru Stroe, 3 goluri, Răzvan Radu, Eduard Szilagyi şi Christopher Iozu, cu câte 2 goluri, precum şi portarul George Duma, cu un gol.

"Ne bucurăm că am obţinut a doua victorie în campionat. Victoriile aduc victorii şi ne-o dorim şi pe cea de-a treia, în partida de duminca viitoare, de pe teren propriu, când vom întâlni CNE Sighişoara. Aşteptăm  suporterii să vină alături de noi, să ne susţină şi să ne poarte spre victorie", a precizat pentru BIHOREANUL antrenorul principal al CSM Oradea, Sebastian Tudor.

După acest joc, orădenii s-au instalat în fruntea clasamentului, având punctaj maxim, alături de alte două echipe, Universitatea Cluj-Napoca şi CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu.

În meciul următor, bihorenii de la CSM Oradea vor întâlni, pe teren propriu, echipa CNE Sighişoara, formaţie care va veni după eşecul suferit pe teren propriu, scor 27-44, în compania celor de la U Cluj-Napoca.

Partida se va desfăşura duminică, 1 octombrie, de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.