Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obţinut sâmbătă cea de-a cincea victorie din actuala ediţie de campionat. De altfel, formaţia antrenată de Sebastian Tudor are procentaj 100%, reuşind cinci victorii din tot atâtea jocuri.

Sâmbătă, în runda a V-a a campionatului Diviziei A, Seria B, orădenii s-au impus la Timişoara, în fieful echipei CSU Politehnica, pe care au întrecut-o cu 43-27.

După cum o arată şi scorul, partida a fost controlată de orădeni. Aceştia au găsit uşor drumul spre poartă, marcând de 21 ori în primele 30 minute de joc, în timp ce bănăţenii au replicat cu 15 în acelaşi interval. Cum şi repriza secundă a consemnat un bun apetit ofensiv al oaspeţilor, care un mai marcat de 22 de ori, timp în care au gazdele au înscris doar 12 goluri, jocul s-a încheiat cu o victorie reconfortantă pentru trupa bihoreană.

Angelo Svoboda şi Georgel Haiduc au fost principalii marcatori în acest joc, cu câte zece goluri fiecare.

După această partidă, CSM Oradea are un bilanţ general de 5-0-0. Cu un total de 15 puncte, formaţia bihoreană se situează pe primul loc al clasamentului în Seria B a Diviziei A.

În următorul meci CSM se va duela cu CS Minaur Baia Mare, echipă care a venit din Liga Naţională, care este principala pretendentă la promovare şi care, la fel, are punctaj maxim. Meciul se va desfăşura la Arena Antonio Alexe, sâmbătă, 22 octombrie, cu începere de la ora 18.