Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut o victorie categorică în cadrul etapei a 5-a a campionatului  Divizei A, Seria A.

Evoluând la Târgu Jiu, pe terenul echipei locale  CSU „Constantin Brâncuși” din localitate, elevii antrenorului Cosmin Liberţ s-au impus în weekend la o diferenţă de 14 goluri, cu scorul de 38-24. Astfel, roş-albaştrii au ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă în noua ediţie de campionat.

Partida a fost dominată de jucătorii orădeni. Astfel după egalul de 4-4 din minutul 6, CSM a punctat de patru ori consecutiv pentru a trece definitiv la conducere. La pauză elevii antrenorului Cosmin Liberţ aveau un avantaj de şase goluri, scor 21-15.

Şi repriza secundă a continuat însă sub aceleași auspicii. Avantajul orădenilor a urcat la zece lungimi în minutul 43 al jocului, dar ecartul maxim a fost de 15 goluri, numai că gazdele au marcat ultimul gol al partidei, iar jocul s-a încheiat cu scorul de 38-24 în favoarea bihorenilor.

După acest succes, CSM Oradea se situează pe locul al 3-lea al clasamentului, cu 12 puncte acumulate, fiind devansată de CSM Odorheiu Secuiesc, care are 15 puncte și CSM Făgăraș, cu 13 puncte.

În jocul de la Târgu Jiu, Ciprian Aungurenci și Viorel Boșca au fost principalii marcatori ai orădenilor, cu câte 7 goluri. Alexandru Popa și Sebastian Sfârlea au înscris şi eu câte 6 goluri, Denis Kirsch a terminat cu 4 reușite, Alin Calman a punctat de 3 ori, Emilian Turcu a avut 2 goluri marcate, iar Ionuț Băban, Csongor Szasz și Florin Breban, câte un gol fiecare.


Iată şi rezultatele din celelalte partide ale etapei a 5-a din Seria A a Diviziei A la handbal masculin:

CSU Politehnica Timișoara - CSM Odorheiu Secuiesc 22-37
Universitatea Craiova - CSM Făgăraș  29-29
CSM Reșița - Unirea Sânnicolau Mare  43-23

Următorul meci pentru handbaliştii de la CSM Oradea va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 18, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la CS Universitatea Craiova.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!