Handbaliştii echipei CSM Oradea se vor reuni în vederea începerii pregătirilor pentru următorul sezon competiţional în prima zi a lunii august.

După ce a retrogradat la finele sezonului trecut în eşalonul secund, echipa orădeană va evolua din nou în Divizia A, în ediţia 2023-2024.

Antrenor principal rămâne Cosmin Liberţ, cel care a fost reconfirmat în funcţie la finele sezonului trecut. 

„Cosmin Liberț va continua activitatea de antrenor principal la secția de handbal masculin. Fost jucător al CSM-ului, Cosmin s-a întors la club, după o experiență în străinătate, în urmă cu un an, pe post de antrenor secund. El a devenit principal pe parcursul sezonului 2022/23, când CSM Oradea a evoluat în Liga Zimbrilor”, au subliniat conducătorii clubului bihorean, pe site-ul oficial.

Conform aceleiaşi surse, o parte a lotului de jucători din sezonul trecut a rămas la echipă, dar componența completă a efectivului urmează să fie anunțată. 

Se ştie, însă, că echipa orădeană de handbal s-a despărţit de următorii jucători: Adrian Țenghea, Borivoje Djukic, Mark Kovacs, Robert Gal, Valentin Ivancenco, Oleksandr Starchenco, Bogdan Munteanu și Paul Oargă.

Reunirea echipei de handbal CSM Oradea va avea loc marţi, 1 august, de la ora 17, la Arena Antonio Alexe. Apoi vor fi efectuate analizele medicale şi vor demara antrenamentele pentru noul sezon.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!