Handbaliştii de la CSM Oradea îşi cunosc deja parcursul din noua ediţie de campionat, care va începe în a doua jumătate a lunii viitoare.

Şi în noul sezon, formaţia bihoreană a fost repartizată în Seria D a campionatului Diviziei A, cea de-a doua ligă a ţării.

Astfel, elevii antrenorului George Tăutu îi vor avea ca adversari pe cei de la: HC Beldiman Arad, CS Universitatea Craiova, CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, CNOPJ Timişoara şi Unirea Sânnicolau Mare.
Conform stabilirii făcută de Federaţia Română de Handbal, în prima etapă, programată pe data de 22 septembrie, CSM Oradea va juca pe teren propriu,  în compania formaţiei CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu.

Apoi, în etapa a II-a, pe 29 septembrie, "roş-albaştrii" vor evolua pe terenul echipei CNOPJ Timişoara.

Programată pe 6 octombrie, etapa a III-a îi va aduce la Arena Antonio Alexe pe arădenii de la HC Beldiman ca adversari pentru orădeni. În etapa a IV-a (13 octombrie), CSM va juca la Craiova, cu CS Universitatea, iar în runda a V-a, acasă din nou, cu Unirea Sânicolau Mare (20 octombrie).

De menţionat că sistemul competiţional al Diviziei A la handbal masculin nu s-a schimbat faţă de sezonul trecut, şi acum fiind patru grupe de câte şase. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare de patru ori.