Handbaliştii de la CSM Oradea au demarat pregătirile din noul an. Ei s-au reunit încă de la începutul acestei săptămâni şi au intrat într-un stagiu de pregătire centralizată la munte, unde, sub îndrumarea antrenorului George Tăutu, pun accent pe pregătirea fizică.

Potrivit conducerii clubului, handbaliştii de la CSM vor petrece o săptămână în cantonament la Stâna de Vale, urmând ca din 9 sau 10 ianuarie să revină în Oradea şi să continue pregătirile în sala de joc.

"Duminică va avea loc primul antrenament în sala de joc din 2022, iar săptămâna viitoare vom disputa un meci amical", informează conducerea echipei pe pagina de Facebook.

Echipa de handbal masculin CSM Oradea s-a calificat în faza a doua a ediţiei 2021-2022 a campionatului Diviziei A, fiind lider detaşat în Seria C a celui de-al doilea eşalon handbalistic al ţării.

În total, orădenii au obţinut 13 victorii şi au suferit o singură înfrângere.

În play-off s-au calificat primele două echipe din cele patru serii ale Diviziei A, astfel că CSM Oradea se va duela cu formaţiile: CSM Reşiţa, Magnum Botoşani, CSU Galaţi, CS Medgidia, CSU Piteşti, CSM Sighişoara şi CSM Odorheiu Secuiesc.

Play-off-ul Diviziei A la handbal masculin, în care cele opt formaţii vor evolua după sistemul fiecare cu fiecare, în meciuri tur-retur, este programat pe 22 ianuarie, însă programul jocurilor urmează să fie comunicat de Federaţia Română de Handbal.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor obţine dreptul de promovare directă în Liga Zimbrilor, în timp ce ocupantele locurilor 3 şi 4 vor participa la barajul de promovare.