Handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine în acest sfârşit de săptămână jocurile de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională (Liga Zimbrilor).

Astfel, după ce s-au clasat pe locul III în play-off-ul Diviziei A, formaţia bihoreană a ajuns să se lupte cu alte trei echipe pentru accesul în primul eşalon handbalistic al ţării.

Mai exact, turneul de baraj pentru promovarea / menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin se va desfăşura în perioada 20-22 mai, la Sala Sporturilor Ghimbav din judeţul Braşov.

La turneu participă patru echipe, două din Liga Naţională, SCM Politehnica Timişoara şi CSM Bacău, respectiv două din Divizia A, CSM Oradea şi CSM Sighişoara.

Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar la final, primele două clasate vor obţine dreptul de a juca în sezonul 2022-2023 în Liga Naţională.

Prima etapă este programată vineri, iar CSM Oradea va debuta în compania echipei CSM Bacău, într-un joc programat cu începere de la ora 18.

Apoi, în etapa a II-a, sâmbătă de la ora 11, orădenii vor juca în compania celelialte echipe venite din primul eşalon, SCM Politehnica Timişoara.

În fine, ultima rundă, cea cu numărul 3, va avea loc duminică, atunci când CSM Oradea va întâlni CSM Sighişoara, cu începere tot de la ora 11.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!