Handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine în acest weekend ultimul meci pe teren propriu în cadrul play-off-ului de promovare al Diviziei A.

Elevii antrenorului George Tăutu vor primi replica formaţiei CSM Făgăraş. Meciul, care va avea la Arena Antonio Alexe, va conta pentru etapa a 13-a, penultima din play-off-ul Diviziei A.

În runda precedentă, echipa orădeană a pierdut pe terenul ultimei clasate, la Galaţi, dar a rămas pe locul III, cu 17 puncte.

Orădenii nu mai au nicio şansă de a promova în mod direct. Primele două clasate, CSM Reşiţa şi CSM Odorheiu Secuiesc, şi-au asigurat deja acest deziderat, având acumultate, cu două etape înainte de final, 30 respectiv 27 de puncte.

CSM Oradea luptă însă pentru prezenţa la baraj, unde bătălia este mare, având în vedere că cinci echipe, care sunt despărţite de doar două puncte, vor ocuparea unuia dintre locurile trei şi patru. 

Având în vedere că este ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon, orădenii vor încerca să se despartă victorioşi de propriii fani, dar şi să rămână în cărţile calificării la baraj, cu o etapă înainte de încheierea play-off-ului.

Jocul dintre CSM Oradea şi CSM Făgăraş se va desfăşura sâmbătă, de la ora 14, la Arena Antonio Alexe, iar intrarea spectatorilor va fi liberă.

În tur, la Făgăraş, cele două echipe au încheiat la egalitate cu scorul de 30-30.


Programul complet al etapei a 13-a (penultima) din play-off-ul Diviziei A la handbal masculin:

Sâmbătă, 30 aprilie

Ora 14:00 CSM Oradea - CSM Făgăraş

Ora 18:00 CSM Sighişoara - CSM Odorheiu Secuiesc

Oră nestabilită CSM Reşiţa vs CSU Galaţi

Luni, 2 mai

Ora 14:00 CSU Piteşti - CS Medgidia

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!