După ce joi, conducerea clubului CSM Oradea a anunţat că echipa de handbal masculin va fi înscrisă în prima divizie, Liga Zimbrilor, vineri, aceasta şi-a aflat deja şi programul din următoarea ediţie de campionat, sezonul 2022-2023 al Ligii Naţionale (sau Liga Zimbrilor cum mai este denumită).

Orădenii vor debuta în deplasare, pe data de 27 august, când este programată prima etapă, tocmai pe terenul celor de la CSM Bucureşti. Meciul al doilea îl vor avea acasă, în compania celor de la CSM Vaslui, pentru ca în etapa a III-a să evolueze din nou în deplasare, în faţa unei echipe puternice, AHC Dobrogea Sud Constanţa.

Reamintim că echipa de handbal masculin CSM Oradea va evolua în primul eşalon în următorul sezon, după ce a fost invitată să se înscrie în competiţie şi în condiţiile în care a găsit resurse de finanţare pentru a putea lua startul în această întrecere.

Conform preşedintelui clubului, Şerban Sere, "echipa de handbal va avea pentru următorul sezon un buget de aproximativ 600 de mii de euro, în condiţiile în care, în ultima săptămână s-au găsit sponsori care să susţină bugetul echipei".

După cum a mai precizat conducătorul clubului CSM pentru BIHOREANUL, "bugetul secţiei de handbal nu va afecta cu nimic bugetele celorlalte secţii de la clubul CSM Oradea pentru următorul sezon competiţional şi aceasta pentru că s-au găsit resurse din sponsorizări pentru suplimentarea bugetului echipei de handbal".

Conducerea echipei de handbal lucrează în această perioadă la formarea unui lot competitiv cu care să abordeze sezonul de ligă naţională.

După cum a informat preşedintele CSM, Şerban Sere, va fi vorba şi despre o remaniere a lotului de jucători, iar responsabilul secţiei de handbal va fi Mircea Sămărghiţan, în timp ce antrenor principal va rămâne George Tăutu. De altfel, cei doi, împreună cu directorul sportiv al clubului, Nicuşor Vaşadi, au fost mandataţi să se ocupe de întocmirea lotului de jucători.


Programul complet al echipei CSM Oradea în turul campionatului Ligii Zimbrilor, ediţia 2022-2023:

Etapa 1 - vs CSM Bucureşti (deplasare)
Etapa 2 - vs CSM Vaslui (acasă)
Etapa 3 - vs AHC Dobrogea Sud Constanţa (deplasare)
Etapa 4 - vs CSM Bacău (acasă)
Etapa 5 - vs AHC Potaissa Turda (deplasare)
Etapa 6 - vs HC Buzău 2012 (acasă)
Etapa 7 - vs Dinamo Bucureşti (deplasare)
Etapa 8 - vs SCM Politehnica Timişoara (acasă)
Etapa 9 - vs CSM Odorheiu Secuiesc (deplasare)
Etapa 10 - vs CSM Focşani (acasă)
Etapa 11 - vs Steaua Bucureşti (deplasare)
Etapa 12 - vs CSU Suceava (deplasare)
Etapa 13 - vs Minaur Baia Mare (acasă) 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!