După înfrângerea ruşinoasă de la Timişoara, echipa de handbal masculin CSM Oradea revine pe teren propriu şi, duminică, de la ora 14, la Arena Antonio Alexe, va susţine derby-ul etapei a 17-a a campionatului Diviziei A, Seria D.

Trupa pregătită de antrenorul George Tăutu o va avea ca adversară pe CS Unirea Sânnicolau Mare, într-un meci la care organizatorii anunţă intrarea liberă pentru spectatori.

CSM Oradea are 34 puncte şi este lider în Seria D, în timp ce Unirea Sânnicolau Mare a acumulat 33 de puncte şi se situează pe poziţia secundă.

Dacă orădenii vin după eşecul surprinzător de la Timişoara, în schimb, echipa din Sânnicolau Mare se prezintă la Oradea cu un moral bun, după ce a învins formaţia Universitatea Craiova.

Pentru CSM Oradea şi Unirea Sânnicolau Mare jocul de duminică se constituie în cea de-a treia confruntare directă din actualul sezon. Prima întâlnire a avut loc la Oradea şi s-a încheiat cu scorul de 39-29 pentru bihoreni, iar cea de-a doua s-a desfăşurat la Sânnicolau, unde gazdele au câtigat cu 34-30.

Astfel, cele două combatante şi-au împărţit până acum victoriile, având 1-1 la raportul confruntărilor directe.

Jocul dintre CSM Oradea şi Unirea Sânnicolau Mare va fi arbitrat de cuplul clujean G. Badiu - I.Barbu. 

Prima partidă a etapei a 17-a din Seria D a campionatului Diviziei A la handbal masculin va avea loc sâmbătă, de la ora 18, între CSU "Constantin Brâncuşi" Tg. Jiu şi CNOPJ Timişoara. Tot duminică, dar de la ora 12, la Craiova, Univeristatea din localitate se va duela cu CSU Politehnica Timişoara. HC Beldiman Arad va avea liber în acest weekend.