Handbaliştii de la CSM Oradea vor disputa luni ultimul joc de pe teren propriu din turul de campionat al ediţiei 2017-2018 din Divizia A. Astfel, în cadrul etapei a 10-a din Seria B, elevii antrenorului Sebastian Tudor vor primi replica echipei HCM Sighişoara, într-un joc programat cu începere de la ora 16, la Arena "Antonio Alexe".

Aflată pe primul loc, formaţia orădeană vine după succesul repurtat la Reşiţa şi are punctaj maxim, după o serie activă de opt victorii consecutive.

De partea cealaltă, HCM Sighişoara se prezintă la Oradea după un succes important, repurtat asupra celei de-a treia clasate în Seria B a Diviziei A, Universitatea Cluj-Napoca, scor 39-37. După cum notează şi site-ul clubului orădean, "gruparea din Sighişoara s-a dovedit a fi o echipă redutabilă pe teren propriu, unde a câştigat trei din cele patru meciuri disputate până la această oră (singurul eşec s-a consemnat în compania echipei din Târgu Jiu)". În schimb, această formaţie nu a strâns vreun punct în jocurile disputate departe de propria casă în actuala ediţie de campionat. Astfel, cu 9 puncte din opt meciuri disputate, HCM Sighişoara se situează pe locul al 8-lea în clasamentul general înaintea meciului cu CSM Oradea.

Orădenii sunt favoriţii cerţi ai acestui joc, care va avea accesul liber pentru spectatori.

De menţionat însă că s-ar putea să nu fie ultimul meci oficial susţinut de CSM Oradea pe teren propriu în cursul acestui an calendaristic. Condiţia este ca bihorenii să bifeze două victorii din cele două partide rămase de disputat în campionat, iar dacă acest lucru se va consemna, atunci echipa orădeană va avansa în optimile de finală ale Cupei României, acolo unde ar urma să se dueleze cu CSM Făgăraş. Acel meci s-ar disputa la Oradea, în cursul lunii decembrie.