Handbaliştii de la CSM Oradea şi-au continuat cu succes parcursul la turneul de pregătire de la Sighişoara. Astfel, după ce joi, în prima zi, au învins clar echipa gazdă, vineri, în cel de-al doilea joc, s-au impus şi mai clar, cu scorul de 47-35, în faţa oltenilor de la Universitatea Craiova.

Deşi au întâlnit o echipă mai bine situată în clasamentul Seriei B a Diviziei A, ocupanta poziţiei a III-a, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au descurcat de minune, semn că relaţiile de joc funcţionează aşa cum îşi doreşte antrenorul.

Partida a fost controlată de la început şi până la sfârşit de orădeni, care la pauză conduceau cu 24-18. "A fost un meci bun, am condus de la cap la coadă, au fost multe goluri. Partida a avut ritm. Este ce îmi doream după cantonament", a declarat, după joc, antrenorul orădean, Sebastian Tudor.

Principalii marcatori ai CSM-ului în acest joc au fost: Georgel Haiduc, cu 9 goluri, Elvis Acsinia, cu 7, şi Răzvan Niţu, autor a 6 goluri. Sâmbătă, în ultima partidă de la turneul de la Sighişoara, formaţia orădeană va întâlni de la ora 11, din nou echipa HCM din localitate.

După turneul de la Sighişoara, săptămâna viitoare, handbaliştii orădeni vor avea programat cel puţin un meci pe teren propriu, joi, de la ora 16, la Arena Antonio Alexe, cu Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Vineri, de la aceeaşi oră, tot la Arena Antonio Alexe se discută posibilitatea disputării unui ultim amical, cu Universitatea Cluj.