Polițiștii din Craiova au avut, duminică, o intervenție cel puțin interesantă, la un magazin Leroy Merlin, unde un bărbat îmbrăcat în haine preoțești fusese prins la furat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi telefonic de o femeie de 46 ani, din Craiova, agent de securitate în cadrul unui magazin de pe strada Calea Severinului, cu privire la faptul că a surprins o persoană care ar fi sustras bunuri din magazin. 

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, din Işalniţa, stabilindu-se că acesta, ar fi sustras din incinta magazinului produse în valoare de aproximativ 420 lei. Prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor sustrase”, a transmis IPJ Dolj. 

Purtând haine de preot, bărbatul a furat o cameră pentru inspecţie vizuală şi un telemetru cu laser, potrivit News.ro. 

Conform aceleiași surse, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu este preot în cadrul Bisericii Ortodoxe Române. În schimb, hoțul le-a spus polițiștilor că ar fi preot la o parohie privată, care ar fi subordonată unei mitropolii din Italia.  

Bărbatul a fost dus la audieri, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal. Pe grupurile de Facebook din Craiova au apărut și imagini cu momentul în care „preotul” prins la furat era băgat în autospeciala de poliție.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!