O tânără în vârstă de 20 ani din Tileagd s-a ales cu dosar penal după ce a furat încasările unui magazin din comună, profitând de neglijenţa vânzătoarei care nu a închis la plecare uşa cu cheia, ba a mai şi lăsat încasările la vedere. 

Furtul a fost comis în noaptea de luni spre marți, fiind reclamat dimineața printr-un apel făcut la 112 de angajata magazinului care intra în tură.

"Polițiștii Secției de Poliție Rurală Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112 că persoane necunoscute au sustras 385 de lei din interiorul magazinului deținut de societate, dintr-o cutie de carton lăsată într-o încăpere cu destinaţia de depozit", se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, poliţiştii din Tileagd au găsit-o pe hoaţă la aproximativ 30 de minute de la sesizare. Este o tânără în vârstă de 20 ani, din comună, care, spun ei, a profitat de faptul că ușa magazinului a fost uitată de angajați închisă, dar neasigurată, și a sustras banii respectivi.

Cert este că paguba a fost recuperată şi returnată proprietarului magazinului.

Polițiștii din Tileagd continuă cercetările în caz, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd.