Doi tineri orădeni sunt anchetaţi pentru tentativă de tâlhărie de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea după ce, în zorii zilei de miercuri, au încercat să jefuiască sala de jocuri mecanice Clasic Poker 777 de pe strada Corneliu Coposu din cartierul Rogerius.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa în jurul orei 4. După ce şi-au petrecut noaptea în salonul de jocuri, Ioan Conolos şi Chiş - Toia Răzvan au ieşit din local iar câteva minute mai târziu, Chiş a revenit. A intrat în local cu o cagulă trasă pe cap şi un spray paralizant cu care a pulverizat în salon spre casieră, cerându-i să-i predea încasările de peste noapte.

„Victima a fugit spre ieşire, cerând ajutor iar tâlharul a urmat-o, cu intenţia de a o întoarce din drum. Însă pentru că nu a reuşit, a fugit şi el, de teamă să nu fie prins, abandonând prada", a declarat sursa BIHOREANULUI.

Alertaţi prin numărul de urgenţă 112 de către casiera atacată, poliţiştii l-au prins pe tâlhar în mai puţin de 10 minute. „Acesta se afla într-o maşină cu Ioan Conoloş, care i-a fost complice. Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Oradea pentru audieri", a mai spus sursa citată.

Cei doi tâlhari au fost reţinuţi, miercuri, pentru 24 de ore, Chiş pentru tentativă de tâlhărie iar Conoloş pentru complicitate. Joi, ambii au primit interdicţie de a părăsi localitatea pentru 29 de zile.