Un bărbat din localitatea Batăr a fost reţinut pentru 24 ore, iar în prezent este cercetat în stare de libertate, acuzat fiind că, în ultimele două săptămâni, a furat patru biciclete din faţa unor blocuri din cartierul orădean Rogerius. 

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Bihor, furturile au fost comise în perioada 5-16 mai.

Bicicletele au fost luate de hoţ din rastelurile speciale, unde fuseseră lăsate de proprietari asigurate cu sisteme antifurt, paguba provocată ridicându-se la peste 4.000 lei, care a fost recuperat parţial de poliţişti. 

Autorul faptelor a fost prins luni, 23 mai, de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea. Este vorba de un bihorean în vârstă de 39 ani, care a şi fost reţinut pentru 24 de ore sub acuza de furt calificat în formă continuată.

Cercetările în caz sunt derulate de poliţişti sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, care au decis ca suspectul să fie anchetat în stare de libertate. Poliţia Bihor nu a comunicat dacă bărbatul este recidivist ori dacă este bănuit şi de alte fapte similare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!