Un bărbat care, duminică noaptea, a golit rezervorul unui autotren parcat în oraşul Valea lui Mihai, s-a ales cu dosar penal pentru furt, motorina extrasă fiind găsită de poliţişti şi returnată proprietarului.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, şoferul TIR-ului a descoperit că a fost lăsat fără combustibil în maşină în zorii zilei de luni, când a vrut să pornească la drum, moment în care a şi sunat la 112.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Valea lui Mihai au fost sesizaţi de un bărbat de 27 de ani din Valea lui Mihai că în noaptea de 9 spre 10 iunie, în intervalul orar 24 - 06, persoane necunoscute i-au sustras 70 de litri de motorină din rezervorul unui autotren pe care îl lăsase parcat pe strada Bocskai Istvan din oraş, provocându-i un prejudiciu estimat la 420 de lei", se arată în informarea Poliţiei.

Hoţul de combustibil a fost prins în aceeaşi zi. Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, din Valea lui Mihai de la care poliţiştii au recuperat şi motorina furată.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Valea lui Mihai continuă cercetările sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita.