Urmărire ca-n filme, luni seară, pentru prinderea unui hoţ care a fugit la volanul  unei maşini furate. Individul furase maşina, o Dacia 1300, de pe strada Clujului, iar pentru că proprietarul a reclamat din timp dispariţia maşinii, poliţiştii au reuşit să-l repereze în scurt timp pe făptaş, în trafic, în timp ce se îndrepta spre ieşirea din oraş, spre Satu Mare.

Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă individul a refuzat, motiv pentru care mai multe echipaje ale Biroului de Ordine Publică din Poliţia Municipiului Oradea l-au urmărit până în Biharia unde, în final, pe o străduţă lăturalnică, au tras, din mers, 11 focuri de armă, spre roţile maşinii, reuşind să o oprească.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroul de Combatere a Infracţiunilor Contra Patrimoniului, Compartimentul Furturi Auto l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore, iar marţi, 24 martie acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi instanţa de judecată unde a fost arestat pentru 20 de zile", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Bărbatul, Laurenţiu Dobre, are 43 ani şi este din localitatea Alexandria, judeţul Teleorman, iar acum a fost inculpat pentru pentru furt calificat şi conducere fără permis.

"Cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.