Hotelul Continental Forum Oradea s-a „îmbrăcat” în haine noi. 100 de camere au fost modernizate, sporind confortul, dotările și facilitățile pentru oaspeți, iar cele 5 săli de conferințe au fost de asemenea înnoite, în beneficiul clienților corporate.

Continental Forum este cel mai mare și cel mai cunoscut hotel din Oradea. Pentru a satisface nevoile celor mai exigenți clienți, camerele elegante au fost renovate și sunt decorate și echipate respectând standardele internaționale ale unui hotel de 4 stele.

Continental Forum se află chiar pe malul râului Crișul Repede, în proximitatea principalelor puncte de interes din oraș. Personalul bine pregătit, serviciile excelente și poziționarea centrală asigură un sejur reușit atât pentru turiștii aflați în vacanță, cât și pentru persoanele aflate într-o călătorie de afaceri.

Camerele renovate au un design modern, mobilier nou, de asemenea și balcoanele, care au fost dotate cu mobilier nou. De altfel, Continental Forum este singurul hotel din Oradea care se poate lăuda cu nu mai puțin de 77 de balcoane cu vedere spre malul râului care brăzdează orașul, oferind un view deosebit și un farmec aparte. 

„Continental Forum este într-o dezvoltare continuă, ce urmărește confortul și satisfacția oaspeților de pretutindeni și a clienților locali. Îi așteptăm cu drag, în permanență pregătiți să îi facem să se simtă bine în minunatul nostru oraș”, transmite Andrei Pop, managerul hotelului.

Hotelul Continental Forum Oradea este situat pe malul Crișului Repede, la doi pași de centrul orașului, și dispune de 168 spații de cazare - 81 duble matrimoniale, 64 duble twin, 16 family și 7 apartamente, multe cu vedere impresionantă spre râu.

Proprietatea pune la dispoziție un restaurant, o piscină în aer liber cu apă termală (37 de grade iarna și 33 de grade vara), un bar, un lounge comun etc.

Pentru evenimentele corporate sunt disponibile sălile de conferință ale hotelului dotate cu mobilier modern și aparatura performantă: internet Wi-fi gratuit, aer condiționat, ecran de proiecție, flip chart și, la cerere: traducere, sistem audio & video, echipament IT (calculator, laptop etc.), videoproiector, pupitru, teleconferință, servicii de secretariat.

Există multe alte facilități, printre care recepție deschisă non-stop, WiFi gratuit în întreaga proprietate, acces animale de companie (contra cost), curățătorie, seif, room service, cameră de bagaje, servicii de curierat, apel trezire etc.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!