Cei doi spărgători de autoturisme din Marghita prinşi la sfârşitul săptămânii trecute după ce au golit un microbus lăsat cu ușile neasigurate pe o stradă din oraş, au acţionat împreună cu încă un tânăr de 17 ani.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, descoperirea a fost făcută în timpul cercetărilor dispuse în caz de polițiștii de investigații criminale din Marghita, care au stabilit totodată că băiatul, care este tot din Marghita, a fost părtaş la toate spargerile de autoturisme de care sunt bănuiţi ceilalţi doi suspecţi, toate comise în cursul anului 2017.

„Este vorba despre furturi comise din autoturisme care nu aveau portierele asigurate, toate parcate pe raza municipiului Marghita”, se arată în comunicatul Poliţiei.

La fel ca ceilalţi doi tineri, marghitanul a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar în prezent este cercetat în stare de libertate.