Magistraţii Judecătoriei Marghita au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Alexandru Balogh, un tânăr de 27 de ani din comuna Sâniob sub acuzaţia de violare de domiciliu, distrugere şi furt, a anunţat vineri prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, Dorel Moţiu.

„Arestarea inculpatului s-a făcut la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita. S-a reţinut că inculpatul a pătruns fără drept în locuinţele a trei persoane şi a sustras mai multe bunuri de uz casnic", a declarat Moţiu.

Potrivit procurorului, Balogh a ascuns bunurile furate în apropierea casei în care a intrat, însă ele nu au fost găsite deoarece hoţul nu poate indica locul.

„Inculpatul a ascuns bunurile într-un tufiş, de unde nu au putut fi recuperate întrucât inculpatul nu şi-a amintit locul exact unde le-a ascuns", a explicat Moţiu.

Balogh este recidivist, fiind eliberat condiţionat recent, cu un rest neexecutat de pedeapsă de 908 zile. De asemenea, a mai spus prim-procurorul, acesta este judecat pentru acelaşi gen de fapte într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Marghita.