Bărbatul care, în noaptea de 20/21 mai a fost filmat în timp ce fura un iPhone dintr-un local din Pasajul Vulturul Negru a fost prins de poliţişti.

Bărbatul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Marius Nicolae Coman, a furat telefonul din localul Shot'n'Go şi a fost filmat în timpul acţiunii de camerele de supraveghere ale localului, înregistrarea fiind făcută publică ulterior pe Facebook de păgubit.

Înregistrarea arăta cum individul, un tânăr cu barbă îmbrăcat într-o bluză albă cu guler închis la culoare şi pantaloni scurţi,  aflat la o masă cu mai multe persoane, se ridică, se îndreaptă spre o altă masă, de unde ia telefonul, apoi se întoarce, îşi termină băutura şi vrea să plece. Este ţinut, însă, de interlocutorul său, numai pentru câteva secunde, după care părăseşte zona.

Autorul a fost prins miercuri, 28 iunie, de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea şi s-a ales acum cu dosar penal pentru furt.

„Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză”, se arată în comunicatul Poliţiei Bihor.

Vezi mai jos filmarea cu scena furtului!