Sportiva orădeană Huszár Ingrid s-a numărat printre protagonistele întrecerilor ediţiei din acest an a Cupei României la înot, competiţie care s-a desfăşurat la Bazinul Olimpic din Braşov, în perioada 4-6 octombrie, şi care a reunit la start 183 de sportivi de la 38 de cluburi din întreaga ţară. 

Legitimată la CS Crişul, unde este antrenată de Cristina Madău, Huszár Ingrid şi-a demonstrat încă o dată valoarea, reuşind să urce de şase ori pe podium, dintre care de patru ori pe cea mai înaltă poziţie şi de două ori pe treapta a II-a.

La Cupa României, Ingrid a cucerit medaliile de aur la 50 m bras tineret, 100 m bras tineret, 100 m bras senioare şi la 200 m bras tineret.

Tot ea a obţinut argintul la probele de 50 m bras senioare şi 200 m bras senioare.

Alături de Ingrid, de la clubul Crişul au mai participat două sportive. Este vorba despre Kiss Boglarka, care a ocupat două locuri 7, la 100 m spate, tineret, respectiv senioare, dar şi două locuri 10, la 100 m bras tineret şi 200 m spate tineret.

De asemenea, Alfoldy Boglarka s-a situat pe poziţia a 5-a la 800 m liber junioare şi pe locul 9 în cadrul probei de 200 m liber junioare.