Poliţiştii de prevenire bihoreni i-au făcut o surpriză lui Bogdănel, băieţelul care îi însoţeşte la acţiunile preventive îmbrăcat într-o uniformă asemănătoare cu a lor, primită de la părinţi. Miercuri, de ziua sa, i-au făcut un cadou inedit.

"Pentru că Bogdănel ne-a fost alături de 25 martie, de Ziua Poliţiei Române, ne-am gândit să îi fim şi noi alături azi, de ziua sa! Cu complicitatea părinţilor, Bogdănel a sărbătorit încă de dimineaţă, alături de poliţiştii de prevenire bihoreni şi de mascaţii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care i-au făcut o surpriză pe care, cu siguranţă, şi-o va aminti cu drag atunci când va creşte", se arată într-un comunicat transmis de biroul de presă al Poliţiei Bihor.

"Colegii" mai mari ai băiețelului s-au prezentat la el acasă, în Oradea, "înarmaţi" cu un tort de ciocolată, decorat cu o lumânare în formă de cifra 5, vârsta pe care tocmai a împlinit-o, și cu mici cadouri inclusiv mașinuțe de poliție.

Băieţelul a fost surprins de cadoul poliţiştilor, le-a spus că îi iubeşte şi că ei sunt cei care îi apără şi îi ajută pe copii.

Bogdănel, care în această toamnă va intra în grupa mare la grădiniţă, a fost "adoptat" de poliţişti, spre bucuria băieţelului care şi-a convins părinţii să-l ducă la toate acţiunile preventive.

El se alătură oamenilor legii îmbrăcat în uniformă şi le explică celorlalţi copii despre regulile rutiere, dar şi cum pot să se ferească de infractori.

În ultima vreme, băieţelul a participat la toate campaniile preventive organizate la sfârşit de săptămână pentru informarea tinerilor, adolescenţilor şi adulţilor deopotrivă despre măsurile pe care trebuie să le ia ca să nu ajungă victime și despre comportamentul preventiv în trafic.

La mulți ani, Bogdănel!

Vedeți mai jos cum a decurs acțiunea polițiștilor acasă la copil:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!