Orădenii sunt invitați să asculte povești despre eșecuri de la oameni de succes.

Pe 12 decembrie, Sinagoga Sion va găzdui prima ediție a evenimentului „I Love Failure” (Iubesc eșecul), în cadrul căruia oameni renumiți din medicină, teatru, sport, psihologie, antreprenoriat vor dezvălui cum au ajuns unde sunt acum.

Locurile sunt limitate, iar biletele sunt deja puse în vânzare, așa că doritorii ar face bine să-și asigure accesul.

Eșecul, parte vitală a succesului

Întâlnirea este organizată după tiparul unui eveniment devenit deja cunoscut în București. Ediția orădeană are ca tematică speranța, pe care nimeni nu ar trebui să o piardă, în drumul spre succes.

„Teama de eșec este cel mai mare obstacol care te împiedică să-ți atingi obiectivele și să-ți urmezi visurile? Cum reacționezi în cazul unui eșec în business? Cum reacționezi în cazul unui eșec în viața personală? Ai tendința de a te simți descurajat sau neputincios în cazul unui eșec? Simți nevoia să ai în spatele tău un grup de oameni care să te susțină și să fie alături de tine dacă ai un eșec? Toate aceste stări și emoții sunt normale și speakerii ne vor dezvălui cum au reușit ei să treacă peste înfrângeri și să le privească într-un mod pozitiv. Dacă ești curios cum poți să treci peste primul instinct de a te ascunde în casă și a închide telefonul, vino alături de noi să descoperim împreună cum au reușit ei să vadă eșecul ca o parte vitală a succesului”, transmit organizatorii.

Fiecare discurs va ține 12 minute, iar orădenii vor avea ocazia și să le adreseze întrebări speakerilor.

Oameni de succes

Poveștile invitaților evenimentului sunt menite să inspire. Vor urca pe scenă primul campion mondial la box profesionist din România, Mihai Leu, Magitot – omul care a reușit în mod unic să amestece magia cu actoria, regizorul și producătorul de filme și reclame inspiraționale Tedy Necula, maestrul în arta ceramicii figurative și a olăritului Daniel Leș, antreprenorul devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Imperiul Leilor” Cosmin Răileanu, ultramaratonistul Tibi Ușeriu, care a câștigat de trei ori cursa de la Polul Nord Arctic Ultra 6633, profesorul universitar Dan Vodnar (prorector responsabil cu cercetarea în cadrul USAMV Cluj), și influencerul cu vastă experiență în media Robert Diaconeasa.

Marius BalogDe asemenea, pe scena din Sinagoga Sion vor păși și orădeni: Corina Lupău - psiholog clinician, psihoterapeut și doctor în medicină, Marius Balogh (foto) – recent devenit campion mondial și golgheter al naționalei României de minifotbal al Campionatului Mondial, și Betty Darabont - absolventă de Economie și Management în Italia, cu masterat în viticultură și enologie în Franța și Germania, trecută prin două multinaționale și printr-un think-tank care studiază schimbările climatice.

Al 12-lea invitat este încă păstrat secret, promisiunea organizatorilor fiind că este o surpriză pe cinste. Moderatorul serii va fi actorul clujean Bob Rădulescu, un bun povestitor, cu un umor autentic.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul evticket.ro, iar până pe 1 decembrie, prețurile sunt promoționale, începând de la 120 de lei.

Evenimentul este organizat de CSR Events Company, Plantăm Speranță,  Asociația „Ajut, deci exist!” și Centrul Multimedia Studio Act.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!