Managerii orădeni sunt invitaţi să îşi deschidă orizonturile. Primăria în colaborare cu Institutul Kaizein România organizează pe data de 5 aprilie, de la ora 15:30, în sala Traian Moşoiu seminarul Kaizen - Lean Management.

Conform unui comunicat al Primăriei, evenimentul se adresează managerilor de top interesaţi de îmbunătăţirea performanţelor companiei şi progresul continuu. Kaizen are la bază sistemul gândit de japonezul Masaaki Imai privind îmbunătăţirea continuă a calităţii prin implicarea tuturor angajaţilor în perfecţionarea produselor şi serviciilor, devenit celebru după ce a fost implementat cu succes la Toyota.

De altfel, primarul Ilie Bolojan a oferit la începutul anului câte un exemplar din cartea lui Imai, "Gemba Kaizen", tuturor directorilor din instituţie în ideea că aceştia se vor inspira pentru a îmbunătăţi în continuare serviciile oferite de municipalitate orădenilor.

Adept declarat al acestui sistem de conducere, Bolojan va şi susţine cuvântul de deschidere al seminarului din 5 aprilie. Ulterior, Julien Bratu, country manager al Institutului Kaizen România, va prezenta asistenţei sistemul de management bazat pe dezvoltarea culturii performanţei la toate nivelurile organizaţiei.

În partea a doua a întâlnirii, Dan Tulvan, directorul general al companiei Takata România, va prezenta modul în care a fost implementat acest sistem în companiei. În ciuda crizei, Takata, a reuşit ca în perioada anilor 2009 - 2011 să îşi crească productivitatea cu 40% şi chiar să facă noi angajări.

După încheierea seminarului, pe 6 aprilie, pentru primii 15 doritori se va organiza o vizită în cadrul Takata România pentru a putea observa concret rezultatele implementării sistemului de management Kaizen.

Informaţii suplimentare pe tema seminarului se pot obţine la numărul de telefon 0744/635.969 sau email claxe@kaizen.com, persoană de contact Corina Alexe. Participarea la seminar este gratuită.