Cu doar câteva ore înaintea încheierii campaniei electorale, primarul Ilie Bolojan a făcut vineri după amiază un apel prin care le cere orădenilor să se prezinte duminică la urne pentru a vota unificarea localităţilor Oradea şi Sînmartin.

Edilul a arătat că referendumul organizat pe 10 mai în comuna Sînmartin a fost validat, iar fuziunea celor două localităţi stă acum doar în votul orădenilor.

Vezi mai jos apelul făcut de primarul Ilie Bolojan sub denumirea "Duminică, votăm pentru viitorul nostru!":

"Dragi orădeni! Cetăţenii din Sînmartin şi-au exprimat la referendumul din 10 mai dorinţa de a se uni cu Oradea. Au votat pentru fuziune fiindcă au considerat că alături de orădeni le va fi mai bine în viitor.

În 14 iunie, e rândul orădenilor să-şi exprime votul. În calitate de primar al municipiului Oradea, sunt încredinţat că fuziunea cu Sînmartinul va crea condiţiile pentru a avea locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite. Doar Oradea poate face din Băile Felix şi 1 Mai staţiuni moderne, atractive şi de nivel internaţional.

Acestea, împreună cu atracţiile oraşului, cetatea şi centrul istoric, vor atrage mai mulţi turişti şi astfel vom avea cu toţii de câştigat.

Vă asigur pe toţi că, mergând la vot pe 14 iunie, o faceţi spre binele Oradiei. Votând pentru un oraş mai mare, votăm pentru noi şi pentru copiii noştri. Vă aştept la vot duminică, 14 iunie!".