Primarul Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor, a fost primul lider politic local care şi-a exprimat opţiunea de vot la alegerile parlamentare de duminică.

La ora opt dimineaţa, edilul s-a prezentat singur la secţia de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu unde a stat mai puţin de zece minute.

"Am votat pentru judeţul Bihor, pentru Oradea şi pentru ca România să meargă înainte şi să fie o ţară prosperă", a fost singura declaraţie făcută de liberal la ieşirea de la urne.

Liderul PNL Bihor a îndemnat alegătorii să se prezinte la vot pentru a hotărî singuri în mâinile cui îşi pun viitorul.

"Este important ca orice român să meargă să voteze, pentru că în felul acesta puterea pe care sistemul democratic i-a dat-o în mână va fi folosită de el aşa cum crede de cuviinţă", a încheiat edilul.

Bolojan a ţinut să fie matinal pentru că imediat după vot va porni spre Bucureşti, pentru a monitoriza de la sediul PNL, în calitate de secretar general al partidului, modul în care decurge scrutinul. 

Citeşte pe această temă şi articolele:

Prefectul Claudiu Pop a votat „pentru ca Parlamentul să-şi recapete credibilitatea” (FOTO)

În cor: PSD-iştii bihoreni sunt optimişti şi se aşteaptă la un scor de peste 30% (FOTO)

Szabo Odon, împotriva „delăsării” electorale: „Dreptul de a trage de mânecă un politician îl au aceia care şi-au exprimat un vot” (FOTO)

Prezenţa la vot: 11% dintre bihoreni au votat, până la ora prânzului (FOTO)

Senatorul PNL Gavrilă Ghilea a votat la Sîntandrei, pe listă suplimentară, "pentru stimularea investiţiilor şi locurilor de muncă mai bine plătite" (FOTO)