Doi bărbați s-au îmbrâncit în curtea unei secții de votare din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, iar apoi unul dintre ei a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Cei doi scandalagii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu se cunoaște motivul pentru care aceștia s-au înfierbântat. 

„A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, după ce o persoană a sesizat prin SN.U.A.U. 112 că ar fi fost agresată în curtea unei secții de votare din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor. În urma verificării aspectelor sesizate, s-a constatat că două persoane s-ar fi îmbrâncit reciproc în curtea respectivei locații, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale”, se arată într-o infomare a Centrului de Comunicare Județean Bihor, transmisă de comisarul șef Alina Fărcuța, reprezentanta Poliției Bihor.

Centrul de comunicare județean Bihor - format din reprezentanți ai tuturor structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne - a mai transmis că „până la ora 13.00, la nivelul judeţului Bihor, procesul electoral s-a desfășurat fără producerea unor incidente deosebite de ordine publică”. 

„Până în prezent, au fost înregistrate 3 sesizări referitoare la continuarea propagandei electorale în mediul on-line, după încheierea campaniei electorale, aceastea fiind în curs de verificare”, se arată în informare. 

De asemenea, polițiștii au verificat și o sesizare cu privire la pierderea unei ștampile de vot de la o secție de votare din Oradea, ștampilă care a fost ulterior găsită.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!