Trupa de rock alternativ Alternosfera ajunge sâmbătă în Oradea, unde va susţine un concert de lansare a noului album intitulat "Imnuri de război".

Evenimentul va începe la ora 20.30, la Casa de Cultură a Tineretului din cartierul Ioşia.

În deschidere, pe scenă vor urca tinerii de la Specimenul 45, o trupă înfiinţată recent în Oradea şi formată din Alexandru Boldiş (solist), Marcu Băcilă (basist), Vlad Muntean (chitarist), Sebastian Cefan (toboşar) şi Diana Miheş (baking vocalistă).

Apoi, trupa Alternosfera va interpreta piese precum "Wamintirile", "Flori de mai", "Ploile nu vin" (video jos) sau "Bonjour madame", dar şi cântece de pe noul album intitulat "Imnuri de război", cu mesaje puternice, influenţate de pandemie şi de războiul din Ucraina.

Oradea este cel de-al nouălea oraş de pe lista turneului de lansare, urmând concerte în Piteşti, Timişoara şi Râmnicu Vâlcea.

"Ne-am dorit să-i aducem în Oradea pe cei de la Alternosfera pentru că a trecut mult timp de când nu au mai cântat în oraş. După cele două concerte, va urma un afterparty tot cu Alternosfera, iar apoi vom petrece până dimineaţa pe ritmurile alese de un DJ", a precizat BIHOREANULUI unul dintre organizatori, Sámuel Kiss-Roth.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate de pe site-ul Entertix.ro, la prețuri variind între 120 şi 200 de lei, în funcţie de numărul de locuri cumpărate şi de zona aleasă. Cei cu bilete VIP vor primi din partea casei şi cinci beri.

Participanții la concert își vor putea lăsa lucrurile la garderobă, dar și să se răcorească la zonele de bar.

Petrecerea este organizată de Sámuel Kiss-Roth şi Cătălin Gherman sub brandul West Lake.

Așa cum BIHOREANUL a arătat, cei doi adolescenți din Oradea, asociați în firma Stom Events, şi-au dorit să ofere publicului orădean concerte cu artişti până acum neinvitaţi aici.

Cei doi au mai organizat cu succes concerte de trap cu IDK, Yny Sebi, Ian, Oscar şi Floris, iar în primăvara aceasta vor urma şi alte evenimente dedicate publicului sub 25 de ani, dar și peste.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!