Un orădean a fost grav rănit iar o adolescentă din comuna Sântandrei a scăpat cu leziuni uşoare în urma unui accident petrecut, vineri dimineaţă, la intersecţia străzilor Ovid Densuşeanu cu Meşteşugarilor din Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că accidentul a fost anunţat în jurul orei 7.30.

"Din verificările făcute până acum de poliţiştii rutieri, accidentul a fost provocat de un orădean de 27 ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Bihor (Opel - n.r.), care nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coleziune cu un alt autoturism (Volkswagen Golf - n.r.), condus regulamentar de un şofer de 41 ani din Sântandrei", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, un orădean de 52 ani, pasager în Opel, a fost grav rănit, iar o tânără de 15 ani din Sântandrei, pasageră în Golf, a suferit leziuni mai uşoare.

"Ambele persoane au fost internate în spital pentru îngrijir medicale", a declarat subcomisarul Dinu.

Accidentul s-a soldat şi cu avarierea serioasă a celor două maşini. Opelul a fost ridicat de o autospecială cu platformă aparţinând RO-Asist.