După un început ratat de campionat, echipa orădeană de fotbal Luceafărul îşi continuă în acest sfârşit de săptămână parcursul din ediţia 2017-2018 a Ligii a II-a, cu primul joc din deplasare.

"Roş-albaştrii" bihoreni au făcut deplasarea la Tg. Mureş, acolo unde, vineri seară, vor disputa partida din compania echipei locale, ASA.

Meciul se anunţă foarte dificil pentru elevii antrenorului Cornel Ţălnar, având în vedere numele adversarului, ASA Tg. Mureş fiind o echipă care anul trecut a evoluat în prima ligă, dar şi startul de sezon pentru cele două combatante. Astfel, dacă Luceafărul a totalizat un singur punct după două partide, cu adversari consideraţi foarte accesibili, pe teren propriu şi ocupă doar poziţia a 14-a, în schimb mureşenii s-au impus în ambele jocuri susţinute până acum în campionat, 2-1 acasă, cu Ştiinţa Miroslava şi 6-0, în deplasare, cu juniorii de la Foresta Suceava. În acest fel, ASA se află după primele două rund epe poziţia secundă a ierarhiei la zi din cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

Totuşi, dorinţa de a obţine prima victorie a "luceferilor" şi de a demonstra că primele etape au constituit doar un accident, coroborat cu determinarea care se anunţă din partea gazdelor, anunţă un joc interesant, vineri seara, de la ora 18:30, pe Stadionul TranSil din tg. Mureş. Tocmai de aceea, şi televiziunea Digi Sport a decis să transmită în direct această dispută. Astfel, pentru prima dată în noul sezon, orădenii vor putea fi urmăriţi şi pe micul ecran.

"Se anunţă un joc dificil, dar noi avem puterea să demonstrăm că a fost un accident în primele două etape şi ne deplasăm la Tg. Mureş, doar cu gândul la victorie", a declarat antrenorul secund al bihorenilor, Florentin Petre.

Runda a III-a din Liga a II-a mai programează vineri alte două partide, care se anunţă interesante, la Mioveni şi Piteşti, dar marea majoritate a confruntărilor etapei vor avea loc în prima jumătate a zile de sâmbătă.


Iată programul etapei a III-a a campionatului Ligii a II-a la fotbal:

Vineri:

Ora 18:30 ASA Târgu Mureş - Luceafărul Oradea

Ora 19:00 CS Mioveni - Olimpia Satu Mare

Ora 20:00 FC Argeş - Ştiinţa Miroslava

Sâmbătă:

Ora 11:00 CS Mioveni - Olimpia Satu Mare

Ora 11:00 Dacia Unirea Brăila - Foresta Suceava

Ora 11:00 Chindia Târgovişte - ASU Politehnica Timişoara

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu

Ora 11:00 AFC Hermannstadt - Dunărea Călăraşi

Ora 11:00 CS Baloteşti - CS Afumaţi

Ora 12:00 Academica Clinceni - UTA Arad