Amenajarea malului drept al Crişului Repede, pe porţiunea cuprinsă între podul de pontoane şi podul Densuşianu, va continua în această vară prin demolarea celor circa 120 de locuri de parcare construite pe acest amplasament.

"Avem în vedere amenajarea zonei astfel încât numărul spaţiilor de parcare să fie dublu faţă de numărul de garaje şi asemenea spaţiul verde să fie extins, să amenajăm locuri de joacă pentru copii, o zonă de recreere şi un teren de sport", a declarat primarul Ilie Bolojan, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Primarul a mai spus că în această vară vor fi amenajate rampele de coborâre pe malul Crişului Repede şi va începe demolarea primelor garaje. "Primele 40 de garaje vor fi demolate, până în toamnă urmând să fie amenajat primul tronson cu locuri de parcare şi terenul de sport. Cea de-a doua etapă în care vor fi demolate alte 40 de garaje va începe în primăvara anului viitor, iar în toamnă vor demolate şi cele rămase astfel încât până la sfârşitul anului viitor malul Crişului Repede să fie pus în valoare", a spus primarul.

Indicatorii tehnico-economici ai investiţiei vor fi supuşi aprobării Consiliului Local în cadrul şedinţei de la sfârşitul lunii iunie.