După ce au pierdut ultimele jocuri pe care le-au susţinut pe teren străin, handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut în sfârşit, sâmbătă, o nouă victorie în deplasare, în cadrul campionatului Diviziei A.

Elevii antrenorului George Tăutu au evoluat de această dată pe terenul celor de la Potaissa II Turda, într-un meci ce a contat pentru etapa a 9-a din Seria D.

După ce au condus în mare parte pe tabelă, bihorenii s-au impus în cele din urmă cu scorul de 28-25. De altfel, şi la jumătatea confruntării, "roş-albaştrii" se aflau în avantaj cu trei goluri, scor 14-11.

După ce şi cu un sfert de oră înainte de final orădenii aveau trei goluri diferenţă pe tabelă, formaţia din Turda a replicat şi a venit la conducere în ultimele zece minute de joc. Totuşi, finalul partidei a aparţinut bihorenilor, care au terminat partida cu un parţial de 5-1, pentru a se impune la trei lungimi, scor final 28-25.

Cel mai eficace jucător orădean a fost de această dată Mihăilescu, cu 6 goluri. L-au urmat: Szasz, cu 5 goluri, Radu, cu 4, Crăciun şi Cîrchea, cu câte 3, Bondor, Criste şi Pomian, cu câte 2, şi Liberţ cu 1 gol. Au mai jucat însă şi Duma, Ene şi Marchiş.

După acest succes, handbaliştii de la CSM Oradea au ajuns la un bilanţ general de şase victorii şi trei înfrângeri şi cu un total de 18 puncte rămân în cursa pentru şefia clasamentului.

În următorul joc, vineri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, orădenii vor evolua pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la HC Sibiu. Va fi ultimul meci oficial din acest an pentru CSM Oradea.