În acest sfârşit de săptămână se va da startul primei competiţii de padel organizate în Oradea. Este vorba despre concursul judeţean al acestei ramuri sportive, care programează în perioada 14-15 mai prima etapă.

Întrecerile sunt programate, astfel, sâmbătă şi duminică, la Padel Arena Oradea, dar, după cum transmit organizatorii, la competiţie se pot înscrie şi jucători din alte judeţe. 

"Practic, ne pregătim de Etapa Naţională din Circuitul de Padel, programată la Oradea în perioada 27-29 mai. Etapele I (14-15 mai) şi II (21 – 22 mai) din campionatul judeţean reprezintă o excelentă şansă de verificare a potenţialului fiind la început de drum în privinţa jocului de padel competiţional", precizează organizatorii, într-o postare pe pagina de Facebook 

Pentru prima etapă, data limită de înscriere este 12 mai. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0738.770.755 cu opţiunea: Nivelul 1 (avansaţi) sau Nivelul 2 (amatori). Taxa de înscriere este de 200 de lei pe echipă, cu cinci meciuri garantate. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!