De sărbători, OTL lucrează cu program de zi nelucrătoare. Societatea de transport local a anunţat că în perioada 31 decembrie - 2 ianuarie mijloacele de transport în comun vor circula cu program de duminică. În acest interval, chioşcurile de vânzare a biletelor vor fi deschise între orele 9 - 16, cu excepţia zilei de 1 ianuarie, când vor rămâne închise.

"În ziua de Anul Nou, călătorii vor putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun. De vreme ce şi chioşcurile vor rămâne închise ar fi nefiresc să le cerem orădenilor să îşi cumpere bilet", a declarat Csuzi Istvan, directorul OTL.

Directorul a mai spus că în data de 31 decembrie tramvaiele şi autobuzele se vor retrage la depou la ora 21, iar în 1 ianuarie 2013 vor ieşi pe traseu doar la ora 7.

În ceea ce priveşte cursele Oradea - Biharkeresztes, în data de 31 decembrie nu se va efectua ultima cursă cu plecare din Oradea la ora 20:45, iar în 1 ianuarie nu se vor efectua curse. La fel, în ziua de Anul Nou nu se va circula pe liniile 19, 20, 21, 22 şi 23.