Înainte de jocul de vineri seara cu CSM Oradea, din derby-ul Superligii Naţionale de polo, portarul echipei naţionale şi al Stelei, orădeanul Marius Ţic, a avut o întâlnire cu tinerii portari ai secţiei de polo de la clubul Crişul Oradea, care s-a desfăşurat la sediul clubului, în prezenţa directoarei Pető Dalma Csilla şi a coordonatorului de secţii Cosmin Goina.

"Acesta ne-a onorat invitaţia de a participa la o întâlnire motivaţională pentru tinerii noştri portari, alături de tatăl lui şi angajatul clubului nostru ca antrenor de portari, Florin Ţic", au transmis conducătorii clubului orădean. 

De menţionat că Marius Ţic, care şi-a arătat din plin calităţile şi în partida de vineri seara, a pornit pe drumul performanţei alături de tatăl său, antrenându-se şi activând ca jucător la echipele de juniori şi seniori ale C.S. Crişul între anii 2007 – 2012, iar ulterior a ales să se dezvolte la Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc şi Steaua Bucureşti. A fost mereu portarul principal al loturilor naţionale de cadeţi, juniori, tineret şi seniori ale României, devenind un exemplu de profesionalism pentru colegii săi. 

"Din aceste considerente am dorit să oferim sportivilor noştri posibilitatea unei întâlniri cu acest mare campion, pentru a conştientiza că aici, la clubul nostru există baza propice de iniţiere, pregătire şi performanţă. Sportivii, chiar dacă au avut şi emoţii, s-au arătat foarte curioşi şi receptivi la discursul şi dialogul purtat cu Marius", a precizat expertul sportiv al clubului Crişul, Cosmin Goina. 

"Sperăm ca această acţiune să fie încă un factor inspiraţional pentru sportivii participanţi şi dorim să transmitem un mesaj puternic tinerei generaţii înspre adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi o atitudine pozitivă care să le ghideze drumul în viaţă. Mulţumim Marius Ţic pentru vizită, felicitări pentru toate realizările şi mult succes pe viitor!", a transmis Pető Dalma, directorul clubului orădean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!