Fostul manager al Spitalului Municipal din Oradea, Dacian Foncea, cel care de peste cinci ani, de când a fost mazilit, se războieşte cu foştii colegi dându-i pe mâna procurorilor pentru te miri ce, este liber să-și continue hărțuirile, chit că toate delaţiunile pe care le-a făcut până acum au fost clasate.

Aşa au decis procurorii Parchetului Oradea după ce, sătui să tot dea cu subsemnatul pentru invenţiile fostului manager, medicii l-au reclamat la rândul lor, pentru denunţ calomnios.

S-a întâmplat în primăvară, după ce anchetatorii au clasat ultima reclamaţie semnată de Foncea, în care acesta susţinea că în pandemie doctorii au ucis cu bună ştiinţă bolnavii și i-au îngropat cu foi de observaţie cu tot, ca să ascundă crimele.

Deşi în alte situaţii procurorii i-au trimis în judecată pe procesomani, iar unii au fost chiar condamnaţi, Foncea a fost iertat pe motiv că ar fi fost convins, chipurile, că ceea ce a reclamat era adevărat.

Cum era de aşteptat, medicii au atacat soluţia în instanţă şi rămâne de văzut, deci, dacă şi judecătorii vor fi la fel de cuprinși de duhul blândeţii...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!