Poloiştii de la CSM Oradea şi-au continuat, joi seară şi vineri dimineaţă, parcursul victorios de la cel de-al treilea turneu al Superligii Naţionale, turneu care se desfăşoară în această săptămână la Bucureşti, la bazinul Tolea Grinţescu - Floreasca.

După victoriile clare cu Rapid Bucureşti şi Crişul Oradea, elevii antrenorului Dorin Costrăş au repurtat alte reușite la fel de clare. Astfel, în reuniunea a doua a zilei de joi, CSM Oradea a întâlnit echipa arădeană AMEFA, pe care a întrecut-o la o diferenţă de 16 goluri, cu scorul de 20-4. Ulterior, vineri dimineaţă, vicecampionii s-au duelat cu cei de la Politehnica Cluj Napoca, pe care i-au învins cu 19-6.

În jocul de joi seară, împotriva arădenilor, CSM a dominat categoric impunându-se şi pe reprize cu: 4-1, 5-0, 3-2 şi 8-1.

Marcatorii formaţiei orădene în acest meci au fost: Seyia Adachi şi Silvian Colodrovschi cu câte 4 goluri, Ferenc Czenk şi Theodor Filotti cu câte 3 goluri, Ramiro Georgescu şi Nichita Ilisie cu câte 2 goluri, Alex Popoviciu şi Viktor Kovats cu câte un gol fiecare.

Apoi, în etapa a patra a turneului, vineri dimineaţă, poloiştii de la CSM Oradea i-au avut ca adversari pe cei de la Politehnica Cluj-Napoca, pe care au reuşit să-i învingă cu 19-6.

De această dată însă, orădenii au început relaxat partida şi, astfel, s-au văzut conduşi după primul sfert cu scorul de 3-1. Apoi şi-au intrat totuşi în rol, marcând de patru ori în repriza a doua, scorul la jumătatea disputei fiind 5-3 pentru CSM.

În jumătatea secundă lucrurile au fost clare, în sferturile III şi IV, orădenii înscriind de 14 ori, faţă de doar trei ori cât au reuşit clujenii.

Marcatorii echipei CSM Oradea în acest meci au fost: Albert Vătrai cu 5 goluri, Silvian Colodrovschi şi Ferenc Czenk, câte 3 goluri, Ramiro Georgescu şi Theodor Filotti, autori ai câte 2 goluri, Cristi Dobre, Dragoljub Rogac, Ricsi Orsos şi Bogdan Remeş, cu câte un gol fiecare.

Prin urmare, CSM Oradea are după patru etape, patru victorii şi aşteaptă ultimele trei dispute, cu Dinamo, Sportul Studenţesc şi Steaua. Toate vor fi transmise în direct de Look Sport. Vineri, de la ora 17:30, este programat meciul cu Dinamo Bucureşti, sâmbătă, de la ora 17:00, duelul cu Sportul Studenţesc, iar duminică, în ultima zi, cu începere de la ora 13:30, derbyul cu Steaua Bucureşti.