După Stamenkovic şi Sergiu Pop, echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU s-a mai despărţit de un jucător. "CSM CSU Oradea şi Obie Trotter îşi separă drumurile. Cele două părţi au pus capăt relaţiei de colaborare în cursul zilei de duminică", a anunţat clubul orădean, pe site-ul oficial.

Trotter, care s-a alăturat echipei bihorene în vară, după ce a jucat finala campionatului în Polonia, nu a dat, astfel, randamentul scontat, fiind un jucător nu foarte apreciat de suporteri. El a bifat totuşi două prezenţe în FIBA Europe Cup şi 11 în Liga Naţională pentru CSM CSU Oradea, având medii statistice "de 10.5 puncte, 3.5 recuperări, 3.4 pase decisive şi 1.2 intercepţii pentru 12.0 la eficienţă în 25:00 minute pe partidă", după cum mai menţionaează site-ul clubului CSM. De asemenea, americanul a avut procentaje de 58% la aruncările de două puncte, 38% la trei puncte şi 91% la linia de pedeapsă.

"Îi mulţumim şi urăm mult succes în continuarea activităţii profesionale lui Obie", se mai arată informaţia conducerii clubului bihorean, care nu precizează alte motive ale despărţirii de jucător.

În schimb, CSM a anunţat că a început căutările pentru legitimarea unui nou jucător.