Nichita Ilisie, Istvan Szabo şi Raul Gavriş vor continua să joace pentru echipa de polo a Oradiei - vicecampioană a României - și în sezonul 2022-2023, au anunțat reprezentanții CSM.

Născut la Oradea, Nichita Ilisie a devenit un jucător important în angrenajul CSM pe parcursul ultimilor ani. În vârstă de 21 de ani, Ilisie are deja experienţă şi în cupele europene, după ce a jucat cu CSM atât în LEN Champions League, cât și LEN EuroCup. Cu formaţia bihoreană, Nichita are în palmares şi o Cupă a României.

Înalt de 1.89 metri, Ilisie evoluează pe post de inter dreapta, a debutat la Crișul Oradea, iar la CSM Oradea este de mai bine de cinci ani.

La rândul său, Istvan Szabo este originar din Oradea, are 25 de ani şi evoluează pe postul de extremă. El s-a întors la CSM în urmă cu un an, după ce a jucat timp de trei sezoane pentru Steaua București. Cu steliştii, Istvan a devenit de două ori campion naţional.

De asemenea, Szabo a jucat pentru echipa națională şi a acumulat experiență internațională în cupele europene.

CSM Oradea a anunţat, de asemenea, că va continua colaborarea şi cu portarul Raul Gavriș. În vârstă de 24 ani, şi Raul este originar din Oradea şi a jucat alături de CSM Oradea în LEN EuroCup, dar și în LEN Champions League între 2017 și 2022, având peste 20 astfel de apariții.

De asemenea, el a făcut parte din programul echipelor naționale juvenile ale României și a participat la Jocurile Europene de la Baku în urmă cu șapte ani.

„Prestațiile solide din finalul sezonului 2021/22, când a apărat buturile CSM-ului inclusiv în finala Superligii Naționale, l-au propulsat pe Gavriș în echipa națională a României, alături e care se pregătește împreună cu nouă său coleg de echipă, Marius Țic”, după cum precizează clubul orădean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!