Un accident de ATV s-a petrecut miercuri în jurul orei 14.30 în Arieșeni, pe drumul național 75, în proximitatea pârtiei de schi. O femeie a fost rănită și se află în stare de inconștiență. 

„Accidentul s-a petrecut pe DN75 în zona pârtiei Arieșeni. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a ajuns la fața locului. Victima, o femeie, este în stare de inconștiență”, a precizat subinspectorul Mădălina Crișan de la Inspectoratul de Poliție Alba pentru BIHOREANUL.

UPDATE:

Potrivit Alba24.ro, pe ATV-ul care s-ar fi răsturnat s-au aflat două persoane, un bărbat și o femeie. 

Victima de sex feminin este inconștientă, intubată, iar bărbatul este conștient, având leziuni minore și refuzând transportul la spital, potrivit aceleiași surse. 

Traficul era blocat la km 29+800, pe sensul de mers Vârtop-Câmpeni. 

Este posibil ca victima să fie transportată cu elicopterul la Unitatea de Primire a Urgențelor Oradea.

UPDATE 2:

Ambele victime ale accidentului sunt din Bihor. Femeia în vârstă de 28 de ani a fost transportată cu elicopterul la UPU Oradea în stare gravă, urmând să fie operată de urgență.

Un alt accident grav, tot cu ATV-ul, s-a petrecut pe 12 februarie, tot pe DN75 în Arieșeni. Atunci, victima a fost o tânără de 22 de ani din Bihor, care a fost transportată cu elicopterul la UPU Oradea, cu răni multiple. Ea era pasageră pe un ATV condus de un tânăr și care a ajuns în șanț. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!