Încă un minor „temerar” a ajuns pe mâna Poliției din Bihor. Un adolescent de 15 ani a fost prins de polițiștii bihoreni, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce se afla la volanul unei mașini pe care o furase cu puțin timp înainte.

Conform unui comunicat de presă transmis vineri de reprezentanţii IPJ Bihor, incidentul a avut loc la ora 02.30, pe drumul judeţean 792, în localitatea Tinca. 

Poliţiştii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Tinca au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr care, la verificări, s-a dovedit a fi din localitatea Coşdeni (com. Pomezeu), judeţul Bihor.

Din investigaţiile efectuate la faţa locului, oamenii legii au descoperit că adolescentul a sustras autoturismul din faţa unui imobil din localitatea sa de reşedinţă.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Cercetările sunt în curs de desfăşurare, fiind coordonate de poliţiştii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Tinca.

Incidentul s-a petrecut la doar câteva zile după ce un alt adolescent, de aceeaşi vârstă, a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea şoselei din Finiş, în timp ce conducea o maşină furată, care a luat foc în urma impactului. În urma accidentului, „șoferul” și doi copii care se aflau cu el în mașină au fost răniți și duși la spital.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!