Instabilitatea de la conducerea Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu se cronicizează. După demiterea din postul de manager a dr. Ovidiu Laurean Pop, precipitată în octombrie 2013 de apariţia unor acuze privind achiziţia de reactivi pentru analizele de laborator în cantităţi excedentare şi la preţuri mai mari decât cele ale pieţei, atribuţiile acestei funcţii au fost exercitate, interimar, de către managerul Spitalului Judeţean, dr. Gheorghe Carp (între 1 noiembrie 2013 - 1 martie 2014), iar apoi de dr. Claudia Cladovan, care a renunţat la post la începutul acestei luni.

Pentru înlocuirea acesteia, pe data de 8 noiembrie a fost numită, prin dispoziţie a primarului Ilie Bolojan, dr. Elena Moldoveanu, tot ca manager interimar, a anunţat conducerea municipalităţii. Potrivit unui scurt comunicat al Biroului de presă al Primăriei, dat publicităţii marţi, mandatul doctoriţei Moldoveanu se va întinde "până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului".

Dr. Elena Moldoveanu este medic primar ORL, iar în perioada 2010-2012 a ocupat funcţia de director executiv adjunct al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Bihor.

Conform informaţiilor furnizate de municipalitate, noul manager interimar va exercita atribuţiile postului până în data de 8 decembrie 2014, când se va desfăşura concursul pentru ocuparea acestuia.

Noul manager va rămâne interimar pe acest post până la organizarea unui concurs în data de 8 decembrie 2014.