Un agent șef în vârstă de 38 de ani a fost reținut pentru șantaj, trafic de influență și fals. Domnul Valentin Potre, polițist din 2006, a fost surprins în flagrant când stătea de șase, în timp ce fratele său dădea o spargere.

Până la urmă, prin această manoperă, polițistul n-a făcut decât să întărească sloganul Poliției Române: Siguranță și Încredere. Stând de pază, i-a dat siguranță fratelui său, care a avut încredere că spargerea va reuși.

Pe mine nu mă mai miră nimic din ce se întâmplă în Ministerul de Interne, din moment ce acesta a ajuns să fie păstorit de îngâmfatul Gabriel Oprea, de sorbonelul reșapat Lucian Bode și acum de versatilul Cătălin Predoiu, care numai la spații verzi nu a ajuns, încă, ministru. Sub ei asudă în șulfării generalisimi care, în loc să se ocupe de meserie, se chinuie să plagieze lucrări de doctorat, de-a ajuns MAI să aibă mai mulți doctori ca spitalele.

Neobișnuit nu e că un alde Victoraș Micula a îmbrăcat haina mascaților și a mers la percheziții, ci faptul că nu a fost oprit în rândurile cadrelor de Poliție, căci minte pentru așa ceva are, la fel și proveniența potrivită, trăgându-se din zona folclorică Binș-Ștei, ca mai toți șefii Poliției Bihor.

Cei care suferă cu adevărat din toate poveștile astea sunt polițiștii adevărați, căci da, mai sunt și din aceștia destui, dar sunt băgați în aceeași oală cu leprele ajunse în instituție doar cu intenția de a înlocui chipiul cu cagula.

Ehei, dacă legea pensionării s-ar fi modificat și organele s-ar fi putut lăsa la vatră nu la 45 de ani, ci la 35, acum cazul Potre n-ar fi fost o pată pe obrazul Poliției, ci pe al Asociației Pensionarilor!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!