Pompierii bihoreni au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul și mansarda unei clădiri aflate în localitatea Oșorhei, la parterul căreia se afla o societate comercială.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca, apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 13, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială Abroll, o autospecială de lucru la înălţime, dar şi un echipaj SMURD.

La momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau violent la acoperişul construcţiei şi la mansarda acesteia din lemn. 

Focul a fost localizat într-o jumătate de oră, iar în jurul orei 13:55 de minute incedniul a fost lichidat.

O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani care locuia în mansarda cuprinsă de flăcări a suferit arsuri de gradul I/II pe faţă şi pe mâini. Femeia a refuzat transportul la spital iar paramedicii SMURD i-au oferit îngrijiri la faţa locului, conform reprezentantei ISU.

Pompierii au reuşit să salveze un atelier care se afla la parterul clădirii cuprinse de flăcări şi unde era punctul de lucru al unei firme. 

Totodată au fost salvate din calea focului şi la o altă clădire lipită de cea afectată şi la o hală aflată la aproximativ jumătate de metru de aceasta.

Încă nu se cunosc cauzele incendiului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!